Boek direct een flexplek, coachruimte, vergaderruimte of werkplek | DOCK

Informatie flexwerken

Flexibel werken: als je de kans hebt moet je vandaag nog beginnen!
Niet alleen leidt flexibel werken tot minder stress, er is ook hogere productiviteit, hogere motivatie, meer arbeidsparticipatie en je staat minder in de file. Daarnaast ontmoet je allerlei andere gepassioneerde mensen die tot hun inspiratie en ervaringen met je delen. Iets wat jou weer ten goede komt in je eigen werkzaamheden!

Volgens onderzoek van het Ministerie van Onderwijs en Volksgezondheid wil 85% (!) van de Nederlanders flexibel gaan werken. Voor zelfstandigen is het vaak niet zo moeilijk, maar als werknemer is het vaak niet toegestaan door de werkgever (in 90% van de gevallen). Lees daarom hier hoé je flexibel werken kunt introduceren bij je werkgever.

Het is daarnaast voor jezelf belangrijk om een aantal dingen te weten voordat je gaat flexwerken.Een goede voorbereiding is het halve werk, en deze voorbereidingen zullen het flexwerken uiteindelijk tot een geweldige ervaring maken.. of niet?
Natuurlijk zitten er voor- en nadelen aan flexwerken. Om te voorkomen dat het tot flexwerken voor jou op een domper uitloopt, is het goed om op de hoogte te zijn van de voor- en nadelen. Lees ze daarom hier, en voorkom teleurstelling!pagina flexwerken afbeelding