Boek direct een flexplek, coachruimte, vergaderruimte of werkplek | DOCK

Vergadering, afspraak of coaching?

Veel flexplek-aanbieders hebben niet alleen open-werkplekken.
Ze bieden ook vergaderzalen, afgesloten ruimtes voor coaching, behandel-ruimtes, en/of conference rooms.
Heel handig, want je hebt niet altijd behoefte aan een open werkplek.
Soms wil je met een klant of partner afspreken, zonder dat de hele ruimte meeluistert. Of een vergadering houden met de rest van het team, een presentatie, workshop, of een dagje brainstormen. Dat kan niet op de flexplek.

 

 • Vergaderzaal
  Vaak hebben flexplekken ook de mogelijkheid om een vergadering te houden. Zalen variëren in groottes van kleine zaaltjes (4/5 personen tot 20/30 personen). Vertrouwd met je flexplek en de locatie is het voor de hand liggend met je collega’s, klanten of partners bij je flexplek-aanbieder af te spreken. Let op de voorzieningen die er beschikbaar zijn alvorens af te spreken. Denk hierbij aan een beamer, flip-over, projectie-scherm, audio, koffie/thee, etc. Ook al kan je bij je eigen flexplek zomaar aanschuiven, een vergaderzaal moet vaak gereserveerd worden. Leg dit dus vast.
 • Spreekruimte
  Als ZZPer of zelfstandig professional heb je soms behoefte om met een klant / bezoek in een afgesloten ruimte af te spreken.
  Vooral privacy gevoelige gesprekken voer je liever niet in een zaal waarbij iedereen met gespitste oren zit mee te luisteren. Reserveer dan een spreekruimte. Deze ruimtes (vaak variërend van 2 tot 6 personen) zijn meestal te reserveren. Eigenlijk elke flexplek-aanbieder biedt de mogelijkheid voor spreekruimte. 
 • Conference Room
  Soms zijn er ruimtes aanwezig voor speciale conferenties een aanwezige technologie hiervoor.
  Denk hierbij aan voorzieningen om conference calls naar het buitenland te maken.
 • Coach-ruimte
  Deze ruimtes lijken op spreekruimtes, maar zijn vaak speciaal ingericht voor coaching-gesprekken of een-op-een gesprekken. Er zijn bijv. speciale fauteuils neergezet of de ruimtes zijn extra geluid-dicht gemaakt.

Kosten
Het gebruik van vergaderzaal, spreekruimte, of presentatie-ruimte kost vaak wel wat extra’s.
Je moet rekening houden met prijzen variërend van € 5,- euro per uur voor een spreekruimte, tot € 15,- per uur voor een presentatiezaal.
Ook wordt er vaak met dagdelen gewerkt. Dan betaal je voor een halve- of hele dag een vast bedrag. Koffie en thee is dan vaak inbegrepen.