Boek direct een flexplek, coachruimte, vergaderruimte of werkplek | DOCK

DOCK4U: het innovatieve systeem voor flexplekken

De Best4U Group heeft voor DOCK het DOCK4U systeem laten ontwikkelen omdat ze zo hun klanten in gelegenheid stellen om in te kunnen loggen met een eigen account en zo vervolgens bij iedere vestiging van DOCK de deuren te kunnen openen. De App is gekoppeld aan verschillende locaties welke beschikbaar zijn in de App aan de desbetreffende deur. Deze kunnen door één druk op de knop worden geopend. Het slot van de deur is voor de volgende 7 seconden geopend. De App registreert vervolgens dat je incheckt en houdt de tijd bij dat je binnen bent. In de tussentijd kun je opgeven hoeveel printjes je maakt en koffie je drinkt. Dit zal allemaal automatisch op je factuur verschijnen.

Verder kun je met de App locaties bekijken, je facturen inzien, in- en uitchecken, conference ruimtes reserveren en zelfs mensen uitnodigen!

extra image

 

Online Dashboard

Het online dashboard is de plek waar de klant in kan loggen om zaken wat uitgebreider te bekijken. Het volgende is hier mogelijk:

–    Historische sessie bekijken.
–    Bijeenkomsten plannen in een conference dock
–    Locaties uitgebreid bekijken (Statistieken, foto’s en informatie)
–    Alle historische facturen terugvinden / downloaden.
–    Profiel wijzigen.
–    Wachtwoord aanpassen.

Tevens heeft deze applicatie nog een admin gedeelte. Hierin kunnen vanzelfsprekend alle bovenstaande zaken beheerd worden door DOCK. Denk hierbij aan locaties aanmaken, prijzen per uur bepalen, bezettingsgraad per locatie bekijken, facturen genereren, user verificatie toepassen en nog veel meer!

Al met al een prachtig systeem waarin zowel mobile Apps, online applicaties en fysieke sloten bij elkaar komen in één geautomatiseerde oplossing!

Het systeem is nu ook beschikbaar voor uw eigen locatie. Kijk hiervoor op www.dock4u.nl en vraag een offerte aan.