Boek direct een flexplek, coachruimte, vergaderruimte of werkplek | DOCK

DOCK workstations genomineerd voor MKB IDEE 2014!

DOCK is genomineerd voor het MKB IDEE 2014! 
MKB IDEE 2014 is een landelijke verkiezing georganiseerd door MKB Nederland en KPN om bedrijven naar boven te halen die slim en effectief gebruik maken van nieuwe en bestaande ICT oplossingen, maar die ook verrassend zijn.

Wij zijn natuurlijk zeer verheugd met onze nominatie. Om de verkiezing te winnen hebben we o.a. heel veel stemmen nodig. Daarom vragen wij om vandaag nog je stem uit te brengen op onze nominatie. 

STEM HIER!!
 

DOCK workstations genomineerd MKB IDEE 2014 Omschrijving van het idee
Het idee van DOCK is om een innovatieve invulling te geven aan leegstaande kantoorruimte en winkelruimte in Nederland. DOCK realiseert hier creatieve flexplekken en spreek- en vergaderruimtes voor zelfstandigen en bedrijven. Klanten verlenen zichzelf (letterlijk!) toegang tot de faciliteiten met hun eigen telefoon door onze APP te gebruiken die de deur opent. Zo hebben wij geen personeel nodig (geen receptie), zijn gebruikers flexibel (geen contract – ze betalen per minuut), en is ook de administratie geautomatiseerd (alle in- en uitcheck sessies worden door het systeem geregistreerd en maandelijks gefactureerd). Ook zit er een reserveringssysteem ingebouwd voor het kunnen reserveren van de spreek- en vergaderruimte, en klanten kunnen hun gasten uitnodigen voor een bijeenkomst via het DOCK systeem.

Hoe zou uw idee collega-ondernemers kunnen inspireren?
Denk buiten de gebaande paden als het gaat om ICT. Bijna alles is op dit gebied tegenwoordig mogelijk, maar het moet uiteindelijk zowel meerwaarde voor de klant hebben, als voor het bedrijf zelf. En daar ligt de uitdaging!

Waarom moet men op uw idee stemmen?
DOCK workstations geeft ondernemers de kans om een succesvolle onderneming te runnen met het aanbieden van professionele kantoor, -spreek- en vergaderruimtes waar je alleen voor betaalt als je ze gebruikt;
DOCK workstations is werken wanneer jij dat wilt omdat wij ook buiten kantooruren open zijn dankzij onze app waarmee je de deur opent;
DOCK workstations is de oplossing voor leegstand in het vastgoed, waar DOCK zich vestigt komen gebouwen weer tot leven;
DOCK workstations is de toekomst. Stem op DOCK!

Lees het interview met Johan en Lennart de Haan hier.